Om oss

VÅR VISJON: 

ALLE MENNESKER FUNGERER PÅ SITT BESTE!

Dette er hele motivasjonen bak vår eksistens. Vi jobber med utgangspunkt i solid forskning, men er også erfaringsorienterte. Vi brenner for at du skal få kunnskap gjennom din erfaring,  så vel som intellektuelt. Derfor holder vi mentale treninger, hvor du får erfare forskjellen. Vi jobber med ulike metoder knyttet opp mot forskning slik at du kan finne det som passer deg best. Derfor jobber ALLE i Fearless Mind med de samme prinsippene i sin hverdag som vi tilbyr deg som medlem. For oss det viktig med walk the talk prinsippet. Det vil si at alt vi anbefaler har vi også erfart i vår egen praksis. Våre klær og bøker er laget for å bygge mental styrke hos individer og fellesskap. 

Selskapet eies 50 % av Mind: AS og 50 % av Team Fearless AS.

MIND: ble opprettet som et spin-off-selskap fra forskningsmiljøet ved NTNU (Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet) i 2010. Formålet var å utvikle og kommersialisere forskningsbaserte, praktiske treningsmetoder innen positiv psykologi og styrkebasert utvikling. Selskapet ble etablert for å møte den økende etterspørselen for kunnskap og trening innen positiv psykologi fra privat og offentlig sektor.

Team Fearless startet som et selskap etter Anja Hammerseng- Edin sin ide om å skape et treningssenter for mental trening. Dette begynte hun å planlegge allerede i 2010.Deretter gjeldt det å koble på de rette menneskene med de rette holdningene og fagkompetansen.

Denne søken endte opp med et samarbeid mellom Team Fearless og Mind. Derfor navnet Fearless Mind.